Kunstforståelse


Holdet arbejder som en selvformulerende gruppe, hvor deltagerne byder ind med kortere eller længere indlæg, der vedrører det program, som vi i fællesskab udarbejder for hvert halvår.

Vi ser på kunst og debatterer kunst

Programmet består af en blanding af oplæg fra holdets deltagere, foredrag af eksterne kunstkendere og også af kunstnere, som har lyst til at delagtiggøre os i deres tanker om egen kunst. Vi besøger hver sæson 3-4 af de omkringliggende kunstmuseer og altid med omvisning i en af de aktuelle udstillinger.

Keld Moseholm - Towards the sea 400x300

Johannes Larsen

Besøg på kunstmuseer

Den nye sæson starter med besøg på Ovartaci museet i Aarhus, som midlertidig har til huse på Katrinebjergvej i Aarhus. Vi har denne sæson også valgt at have keramik på programmet i form af et besøg hos en lokal keramiker, og som altid arrangerer vi gerne en omvisning på kunstcenter Silkeborg Bad, som i efteråret viser udstillingen ”Fynsk Forår” med både afdøde og nutidige medlemmer af Den Fynske Forårsudstilling. Det er efterhånden også en tradition, at vi bestiller omvisning på Aros i Aarhus i en af deres aktuelle udstillinger. Denne gang ”Objects of Wonder”, som er en stor international skulpturudstilling med værker fra 1960 og frem til i dag.

Vores egne oplæg om forskellige kunstnere

Som altid byder mange af holdets deltagere ind med oplæg om de kunstnere, som vi i fælleskab har valgt at beskæftige os med i den kommende sæson, og som er relevante for vores museumsbesøg. Og som afslutning på efterårssæsonen giver vi god plads til fotokunst, som vi ikke har haft på programmet tidligere.

Info om holdet


Tid: onsdage kl. 12.30–15.00
Kursusstart: 4. sep. 2019
Max. 28 deltagere
Venteliste

Sted: Panterlokalet
Toldbodgade 29-31
8600 Silkeborg

Underviser: Selvformulerende gruppe samt gæsteforelæsere

Udgifter til museumsbesøg og foredragsholdere

Koordinator og info:
Kirsten Hartmann
Tlf.: 8682 7233 / 6116 8233
Mail: hartmann.silkeborg@mail.dk

450,00 DKK

0 pladser tilbage

Ved overtegning kontakt holdkoordinator

Ovartaci 5

De GrĂ¥ Pantere * Toldbodgade 29-31 * 8600 Silkeborg * tlf. 8682 6699 * graa-pantere@mail.dk
Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk