Billedmaling I


Vi er et aktivt billedkunstnerhold som kaldes ”Irisgruppen” der mødes en gang om ugen for under kyndig vejledning at male sammen og inspirere hinanden.

Holdet er meget bredt og består af godt 20 personer hvoraf der både er lidt øvede og en del mere øvede som har malet i 5-6 år eller mere. Der arbejdes både med olie- og akrylmaling såvel som med akvarel. Gruppen arbejder normalt ret frit og sørger selv for at få den vejledning der er behov for, dog kan der forekomme en lille bunden opgave, og undtagelsesvis inviteret en gæsteunderviser. De færdige værker spænder vidt, og motiverne er såvel figurative som abstrakte. Under de ugentlige tre timers møder bliver der også tid til en kaffepause med hjemmebagt brød og en hyggesnak.

Aktiviteter

Holdet inviteres også et par gange årligt til at udstille deres værker i omegnens medborger- og sognehuse samt i institutioner og firmaer.
Ud over dagligdagens hændelser og naturen henter holdet inspiration fra besøg på kunstmuseer og gallerier, hvilket viser at det sociale aspekt også spiller en stor rolle for holdet.

Udflugter

Et par gange om året tager gruppen på en lidt større udflugt.
Bl.a. har følgende steder ud over Museum Jorn været besøgt:
Skagen museum, Randers kunstmuseum, Aros, Skovgaard Museet, Carl Henning Pedersens Museum, Trapholt Museum, Koldinghus Slot, HEART Herning, Sculpture by the Sea Aarhus, Moesgaard Museum, Søndervig Sandskulptur-Festival og ART Herning.

Info om holdet


Tid: torsdage kl. 13.00–16.00
Kursusstart: august 2023
Max 20 deltager

Sted:
Lunden
Vestergade 74
8600 Silkeborg

Underviser/Vejleder:
Iris Christensen

Koordinator og info:
Mogens Riget
Tlf. : 23 10 68 50
Mail: riget.mogens@gmail.com

Før tilmelding - kontakt holdets koordinator!

350,00 DKK

3 pladser tilbage
De GrĂ¥ Pantere * Toldbodgade 29-31 * 8600 Silkeborg * tlf. 8682 6699 * graa-pantere@mail.dk
Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk