Nyheder


Her finder du nyheder for både nuværende og kommende Pantere,
og i det hele taget for os i den tredje alder.
Har du nye indput er du velkommen til at sende dem til: webmaster@graapantere.dk

 

Frivillig i Stop Madspild i Silkeborg

Kunne det være noget for dig?

Hvem er vi? Stop Madspild Silkeborg er en non-profit, humanitær forening, og vores formål er at indsamle overskudsfødevarer og fordele dem blandt socialt trængte mennesker.

Hvad gør vi? Det gør vi ved at indgå aftaler med lokale købmænd, supermarkeder og grossister om at aftage deres overskud af spiselige fødevarer og distribuere den på steder i kommunen, hvor de socialt dårligst stillede mennesker bor og færdes.

Hvordan gør vi det? Vi kører ud og samler overskudsmad ind hos leverandørerne tre gange om ugen i Silkeborg og to gange om ugen i Kjellerup.
Derefter stiller vi op, sorterer maden og sælger den meget billigt til økonomisk trængte borgere.

Hvad kan du gøre? Du kan blive en del af vores store flok af gode frivillige, som gør alt det praktiske arbejde - henter mad, arrangerer den, sælger den og rydder op bagefter.

Hvad forventer vi? Vi forventer, at du er et åbent og rummeligt menneske, og at du bliver en del af vores hyggelige fællesskab, hvor du indgår på lige fod med os andre.

Er det noget for dig? Så skal du gå ind på www.stopmadspild-silkeborg.dk/frivillige og registrere dig - så hører du hurtigt fra os.
Du kan også registrere dig hos vores frivillige, når vi er ude med mad."

De GrĂ¥ Pantere * Toldbodgade 29-31 * 8600 Silkeborg * tlf. 8682 6699 * graa-pantere@mail.dk
Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk